Üdvözöljük az OrtoProfil-Mecsek honlapján!

Az OrtoProfil-Mecsek Kft.-t abból a célból alapítottuk, hogy – az akkor átalakuló ortopédiai, rehabilitációs és gyógyászati segédeszköz ellátási rendszerben – egy olyan 100%-ban hazai tulajdonú egészségügyi szolgáltató jöjjön létre, mely a páciensek igényeit helyezi előtérbe.

A kezdeti időszakban cégünk fő profilja a gyermekek számára készített egyedi gerincfűzők gyártása volt. Tevékenységi körünk a következő két évtized alatt egyre szélesebbé és sokrétűbbé vált; termékeink között jelenleg éppúgy megtalálhatók az egyedi gyártású, akár sportolásra is alkalmas protézisek, mint a legegyszerűbb bokarögzítők.

Szolgáltatásainkkal a háztartási, sport, közlekedési és egyéb sérülések kezelésében, és a kórházi rehabilitáció folyamatában is segítséget nyújtunk ügyfeleink számára.

Termékeink, szolgáltatásaink meghatározó része társadalombiztosítási támogatás, illetve egészségpénztári finanszírozás igénybevétele mellett is elérhető.

Cégünk elkötelezett az újítások, fejlesztések, innovatív megoldások kidolgozása, bevezetése iránt. Fontos számunkra a nemzetközi piacokon való jelenlét is; sikerrel építettünk fel hasonló profilú külföldi vállalkozásokat, nemzetközileg elismert beszállító partnereinket pedig nemcsak kiváló minőségű termékeik, de legmodernebb technológiai megoldásaik is igazolják.